Aandacht voor de komende activiteiten

Diploma-uitreiking én Jan Piet Frens’ avonturen!

Dinsdag 27 november 2018, 20 uur in De Pluk in Geldermalsen, deelt Jan Piet zijn buitenlandse imker-ervaringen. Tevens is er diploma-uitreiking.

Algemene Ledenvergadering 2019

Woensdag 23 januari 2019, 20 uur in De Pluk in Geldermalsen, houden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Op de agenda staan onder meer bestuursverkiezing, dit keer met vacatures voor Secretaris, Penningmeester en Voorzitter.

Belangstellenden zijn van harte welkom contact op te nemen met het bestuur  via westbetuwe@gmail.com

Overige activiteiten in de regio

Dinsdag 13 november 2018 organiseert Eck en Wiel e.o. de Workshop Bijenproducten. Locatie: Jeugdgebouw van de Sint Annakerk,
Beatrixstraat 11 te Eck en Wiel.
Aanvang: 19.30 uur.
Kosten: € 15,00 per persoon.
Graag vóór vrijdag 9 november aanmelden bij Els Voorbij (els@franspeek.nl),
0344 601006.

Eveneens op 13 november spreekt Michiel Wallis de Vries van de Vlinderstichting in het Stroomhuis Neerijnen over: Insectensterfte, hoe ernstig? Start om 19:30 uur, entree 5 euro.

Maandag 19 november houdt de Rabobank West Betuwe haar jaarlijkse ledenavond met onder andere een discussie over Koeien in de wei en eten zonder gif? Aanmelden en meer informatie: Ledenontmoetingsavond 2018