Coaches gezocht

Coaching van twee imkersBeste leden,

Zoals jullie misschien wel weten heeft onze vereniging dit jaar de basiscursus bijenhouden verzorgt binnen de groep Rivierengebied. Deze maand zijn de laatste lessen voor de cursisten. Een aantal personen is al actief aan het imkeren geslagen. Tot nu toe konden zij de lessen gebruiken om hun kennis te verrijken maar vanaf volgend voorjaar staan ze er alleen voor.

Wij zijn op zoek naar coaches binnen ons ledenbestand die beschikbaar zijn om af en toe een vraag te beantwoorden en een paar keer mee te kijken met de bijen van onze nieuwe imkers indien dat nodig mocht zijn.

De bedoeling is dat u uw naam opgeeft. Aan de hand van de naam zoeken wij het adres en woonplaats er bij en zullen zo een indeling per stad / dorp / regio maken. We hopen om de coaches te kunnen koppelen aan mensen die daar behoefte aan hebben. Niet alleen de cursisten van dit jaar maar ook de beginners van vorige jaren.

U kunt zich opgeven door in het onderste scherm uw gegevens in te voeren:

[contact-form][contact-field label=’Voornaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Achternaam’ type=’text’/][contact-field label=’Extra opmerkingen’ type=’textarea’/][/contact-form]

We hopen op voldoende aanmeldingen.

Leave a Reply

  

  

  


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.