Fotoalbum

Hier is het volledige foto album te zien van onze vereniging. We proberen om zo veel mogelijk gemaakte foto’s online te zetten. Indien u geïnteresseerd bent in een foto kunt u contact opnemen met het secretariaat van West-Betuwe.

2015 Opening Bijenstal Caetshage

21 maart is in het bijzijn van de wethouder Duurzaamheid Culemborg, Terra Bella en Imkervereniging West-Betuwe een nieuwe bijenstal geopend op de zorgboerderij Caetshage.

2014 Uitreiking diploma basiscursisten

Op 16 december 2014 hebben de cursisten van de basiscursus Bijenhouden hun welverdiende diploma ontvangen uit handen van de leraar Jan Piet Frens. De foto's zijn genomen door Dick van Leeuwen

2014 Bouw bijenhotel Stroomhuis

Op zaterdag 4 oktober 2014 was het de laatste mooie warme dag van 2014. Die dag is er hard gewerkt door de vele vrijwilligers van het Stroomhuis in Neerijnen om een nieuw bijhotel te bouwen. Het idee is ingediend door Jeanine Bollen. Lid van onze vereniging.

2014 Opening Bijenlogement

Vrijdag 27 juni is het klompenpad geopend op De Meent door Landschapsbeheer Gelderland en de wethouders van gemeente Buren en Culemborg. Samen met het klompen pad is ook het nieuwe Bijenlogement geopend in samenwerking met Imkervereniging West-Betuwe

2014 Kloosterfair

Zondag 22 juni stonden onze vrijwilligers op de Kloosterfair 2014 op Werk aan het Spoel te Culemborg. Met dank aan Harry Velders en Joop Hummelink voor de foto's.

2014 Paint de Meent

Zondag 25 mei bij het kleurige Paint de Meent festival heeft Joop Hummelink foto's gemaakt.

2014 NLdoet bouw bijenlogement

Samen met 20 vrijwilligers van het oranjefonds en stichting NLDoet is er in 2014 een nieuw bijenlogement gebouwd naast de bijenstal op De Meent in Beusichem.

2014 praktijklessen cursisten basiscursus

Foto's die genomen zijn tijdens de praktijklessen van de beginnerscursus bijenhouden in de bijenstal bij De Meent in Beusichem. In totaal waren er 17 deelnemers.

2014 Timmeravond beginnerscursus

Een nieuwe lichting beginnende imkers die leren raampjes in elkaar te zetten en raat in te smelten

2013 Excursie Blauwe Kamer

Zaterdag 17 augustus hebben we een verenigingsuitje naar de Blauwe Kamer gehad.

2013 Betuws Buffet

Verzameling foto's van het Betuws Buffet gehouden in 2013 in Geldermalsen.

2011 Uitreiking diploma beginnerscursus

Op 23 november 2011 zijn de diploma's uitgereikt aan de cursisten van de beginnerscursus West-Betuwe. Alle cursisten kregen een zesramer uitgereikt die gesponsord was door de Rabobank.