Gevraagd met spoed: leggende moer!

Bij inspectie van mijn kasten ontdekte ik dat een van mijn twee volken volstrekt moerloos is. Volop honing en stuifmeel, maar geen eitjes, larven of broed.

Wie kan me helpen aan een leggende moer? Of me aan de gouden tip helpen?

Wil je me bellen of sms-en naar 06 2828 3696?

Mijn dank is groot! Groeten Jacqueline van Rooij.

 

 

1 comment to Gevraagd met spoed: leggende moer!

  • jacqueline jacqueline

    Dank jullie wel, Ria, Peter en Jan voor de reacties en het goede advies om nogmaals goed te kijken of het volk wel echt moerloos is. Het kan namelijk zijn dat er een jonge koningin is die nog niet volop aan de leg is. Ik heb een raam eitjes van de andere kast erin gehangen. Nu weer meer ramen met eitjes! Zo, heb ik dat weer geleerd!
    Nogmaals dank!

Leave a Reply

  

  

  


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.