Hartelijk bedankt voor uw stem!

Rabobank West-Betuwe heeft ook dit jaar een deel van het cooperatiefonds beschikbaar gesteld voor de lokale gemeenschap. Alle leden van de Rabo konden in de maand april hun stem uitbrengen, zie ook een eerder bericht op onze site.

Het stemresultaat van Een aandeel in de Betuwe van Rabobank West-Betuwe is inmiddels bekend: ons voorstel voor Bij Bewustzijn in de Betuwe heeft de meeste stemmen gekregen! Op de site van de Rabo https://www.rabowestbetuweleden.nl/blog/nieuws/bericht/toon/een-aandeel-in-de-betuwe-stemmen/ kunt u zelf de uitslag raadplegen.

Met dit fantastische resultaat gaan we in het voorjaar van 2017 een aantal activiteiten op touw zetten. Dat gaan we doen voor scholen, burgers en gemeenten / terreinbeheerders onder de naam Rijker Rivierenland.

Dank nogmaals voor uw stem, en we zien u graag bij een van de activiteiten van Rijker Rivierenland!

P.S. Binnenkort hopen we u meer te laten weten over onze plannen van Rijker Rivierenland!