Imkervereniging dit weekend volop in actie

Aanstaande zaterdag op de gemeentedag Neerijnen TOP is de imkervereniging aanwezig op het terrein voor het kasteel, om de inwoners van Neerijnen te informeren wat zij zelf vooor het welzijn van de bijen kunnen doen. De gemeenteraad van Neerijnen vindt biodiversiteit erg belangrijk en roept inwoners op deze wijze op om een bijdrage te leveren. HULP is harte welkom, want de bemensing bestaat slechts uit 1 persoon, zijnde Jacqueline van Rooij.

Zondag is de imkervereniging actief op het Geofort aan de Nieuwe Steeg in Herwijnen.  In het kader van het thema “Dieren verdwalen niet”  is deze zondag de aandacht gericht op bijen. Dick van Leeuwen verzorgt samen met Alex Obermeijer dit programma, zondag vanaf 15 uur.

2 comments to Imkervereniging dit weekend volop in actie