Keuring bijenproducten in Nijmegen

(Dit bericht is opnieuw verstuurd nadat meer informatie is toegevoegd)

Beste leden,

Imkervereniging Nijmegen e/o organiseert op donderdag 24 november een keuring van bijenproducten in wijkcentrum De Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272, 6532 AD Nijmegen. Telefoon 024-3552649.

De toegang en de koffie en thee is gratis. Voor andere drank moet betaald worden. Imkers van onze eigen vereniging alsook uit de regio kunnen bijenproducten ter keuring aanbieden.

Er wordt gekeurd volgens het reglement te zien op de BIJKERSGILDE.NL.
(Honing dient in drie potten van minimaal 450 gram ter keuring aangeboden te worden. Een pot met etiket en 2 potten zonder) Zie voor was en andere producten het reglement.

Inleveren tussen 19.15 en 20.00 uur.

Tijdens het keuren houdt Johannis Vogelaar van 20.00 tot 22.00 uur een workshop over wasbereiding en waswinning.

Vanaf 22.00 uur worden de testresultaten besproken en de diploma’s / oorkondes uitgereikt.

U kunt dan ook vragen stellen aan de keurmeesters. Els Voorbij treedt op als contactpersoon namens het Bijkersgilde.

U doet ons een plezier als u zich per email vooraf aanmeld als inzender. Dan kan het aantal keurmeesters daarop afgesteld worden.
Aanmelden bij: Josephwellen@gmail.com

Dus niet getwijfeld en laat uw producten keuren. Ook als ze niet helemaal aan de eisen voldoen. Het is zeer leerzaam.

Namens Imkervereniging Nijmegen e/o: Joseph Wellen 0638697099

Met vriendelijke groet,

Joseph Wellen
Secretaris imkervereniging Nijmegen e.o.