Korfvlechtcursus voor beginners en gevorderden

Johannes Vogelaar is verhuist en heeft nu de mogelijkheid om zelf aan huis korfvlecht cursussen te geven. Johannes heeft eerder bij Jan Drost voor onze vereniging een korfvlechtcursus gegeven aan beginners van West-Betuwe.

De cursus wordt gegeven op vrijdagen tussen 19:30 en 21:30 uur behalve op goede vrijdag. In totaal zullen er 10 lesavonden komen. De eerste cursusavond begint op vrijdag 28 februari. Bij een te grote groep wordt de groep opgesplitst en zullen de groepen om en om op vrijdag les krijgen.
De cursus zal gegeven worden op de Nedereinsestraat 20, 4041 XG, Kesteren en kost voor beginners €100,- en voor gevorderden €75,-. Voor de beginners komt er nog een vlechtnaald en materiaal bij van ongeveer €15,-. Kosten voor het stro en pitband zijn inbegrepen.
Indien je geïnteresseerd bent kun je zelf contact opnemen met Johannes Vogelaar op 0488-442850.

2 reacties aanKorfvlechtcursus voor beginners en gevorderden

 • Avatar Marijke Algra

  Dag Johannes, ik heb je gezien op de jaarmarkt in kesteren en aangegeven dat ik geinteresseerd ben in iemand die mijn gebied zou willen bekijken of het geschikt is voor een imker.
  Nu zie ik bij een gaatje in een anker van ons huis een drukte van belang! Allemaal bijen( ik dacht steeds dat het wespen waren, maar ze zijn bruin)
  Is het voor u de moeite waard om een kijkje te komen nemen?
  Ze vliegen langs het anker de spouwmuur in.
  Marijke Algra en Wim van Zoest,
  Marsdijk 3,
  4033CC Lienden

Geef een reactie

  

  

  


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.