Mailinglijst

Imkervereniging West-Betuwe biedt aan iedereen de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe berichten op onze website.

Wat houdt die mailinglijst in?

Als u zich aanmeldt op onze mailinglijst krijgt u een e-mail bericht zodra er een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Het is dus een notificatie mail met daarin een stukje tekst van het artikel en de link naar het complete artikel.

Krijg ik ook een e-mailbericht als er een artikel gewijzigd wordt?

Nee, alleen bij plaatsing van een nieuw artikel of als een artikel vervangen wordt door een nieuw artikel.

Ik ben (gast)lid van Imkervereniging West-Betuwe. Moet ik me nu ook aanmelden?

Nee, ieder (gast)lid zal automatisch worden toegevoegd aan de mailinglijst zodra u bent opgenomen in de administratie.

Hoe meld ik mij aan?

Vul uw e-mailadres in het invoerveld in en druk op de knop “Abonneren”. U ontvangt op dat e-mail adres een e-mail met daarin een link om de aanmelding te bevestigen. Pas dan krijgt u de notificaties.

Kan ik me ook afmelden van deze dienst?

Ja, vul nog een keer uw e-mailadres in het invoervak en druk op de knop “Abonnement Beëindigen”. U ontvangt op dat e-mail adres een e-mail met daarin een link om uw afmelding te bevestigen. U ontvangt vanaf dat moment geen notificaties meer.

Wat doen jullie met mijn e-mail adres?

We doen niks met deze e-mail accounts. Ze worden puur gebruikt door het website systeem om notificaties te versturen.

Aanmelden / Afmelden