Mogelijkheid tot onderzoek naar Amerikaans Vuilbroed

Beste leden,

Normaal gesproken sturen we geen reclame door maar dit kan een handige optie zijn voor mensen die een labonderzoek willen doen naar Amerikaans vuilbroed of andere ziektes.

Met vriendelijke groet,

Robbert

Geachte secretaris en/of voorzitter van de groep of afdeling van de NBV,

De lente staat weer voor de deur, en voor u betekent dit dat er weer een nieuw bijenseizoen aanbreekt. Het onderzoek op Amerikaans Vuilbroed zal voor sommige leden van de vereniging dan ook weer aan de orde komen.

Wij als Brabants Veterinair Laboratorium doen dit bacteriologisch onderzoek voor bijenhouders al sinds 2001 voor zowel particulieren als verenigingen.
Alle informatie m.b.t. dit onderzoek (werkwijze, kosten, inzendformulier ed) kunt u terugvinden in de bijlage.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze informatie te verspreiden onder uw leden die in dit onderzoek geïnteresseerd zijn?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog verdere vragen heeft over het onderzoek of onze werkwijze.

Met vriendelijke groet,

Ingrid Botvliet