NLdoet op de Meent: klussers gevraagd!

Aanstaande zaterdag is het weer NLdoet-dag. Ook dit jaar heeft onze vereniging geld gekregen van het Oranjefonds om samen met vrijwilligers de handen uit de mouwen te steken bij de Meent. Coordinator Maarten Grethe heeft de klussen bij de stal, het Bijenlogement, het plantsoen en de bloeiende weide geinventariseerd en dat is een mooie lijst geworden. Nu is het tijd voor actie! We starten om 10 uur en ronden de werkzaamheden op tijd af zodat we om 16 uur bij de opening van de Bijenstal op Caetshage  in Culemborg kunnen zijn.

Als je graag mee wilt werken aan het verbeteren van het onderkomen van onze honing en wilde bijen, meld je dan aan via www.nldoet.nl of stuur een bericht naar de vereniging.

Graag tot zaterdag op de Meent!