Opening Klompenpad en Bijenlogement

Vrijdag 27 juni is het nieuwe klompenpad en het bijenlogement geopend door Wethouder Sander van Alphen van de gemeente Buren, wethouder Dicky Voordijk Nieuwenhuis van de gemeente Culemborg en directeur Arjan Vriend van Stichting Landschapsbeheer Gelderland.

Diverse vrijwilligers en grondeigenaren kregen een klomp overhandigd voor hun inzet in de aanleg van het klompenpad. Samen met de wethouders is de laatste bewegwijzeringspaal gezet en heeft Ria een praatje gehouden voor de menigte. Daarna hebben beide wethouders het naambord van het Bijenlogement onthuld en is er een korte wandeling gemaakt met alle aanwezigen. Na de wandeling is er een kleine act opgevoerd door een Beusichemse zangroep. De dames moesten helaas eerder stoppen vanwege de regen die begon tijdens het zingen van ‘It’s raining men’!

Klompenpaden zijn wandelroutes door het boerenland, over onverharde paadjes en vergeten doorsteekjes. Doel van de Klompenpaden is de toegankelijkheid van het cultuurlandschap te vergroten met een impuls voor de lokale economie.

Geef een reactie

  

  

  


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.