Oproep: Bijenkast plaatsen bij hoogstamboomgaard

Beste leden,
Nog een oproep van iemand die graag een kast wil hebben. Jullie kunnen zelf contact opnemen.

Hallo,
Ik kwam dit emailadres tegen op de website van de imkervereniging west-betuwe. Wij zouden graag een bijenkast van een ervaren imker in onze biologische hoogstamboomgaard willen plaatsen. Deels ten behoeve van de bestuiving, maar ook om te ervaren of we ons verder zouden willen verdiepen in deze hobby. Wij wonen aan de Goilberdingerdijk in Culemborg, tegenover natuurgebied de Goilberdingerwaard en middenin een aantal oude hoogstamboomgaarden.

Ik weet niet of zo’n verzoek gangbaar is, maar ik zou graag in contact komen met een lokale imker die ons wellicht verder kan helpen.

Alvast bedankt,

Sjaak-Jan