Oproep vrijwilligers voor Help Dag in Culemborg

Hallo allemaal,

Op vrijdag 10 maart van 10.00-16.00 uur organiseren we, in het kader van de buurt participatie projecten in Culemborg, een “help dag”. We gaan een 20 tal fruit-kuubkisten beplanten met een bij-vriendelijk assortiment struiken, vaste planten, stinsenbolletjes en zaaigoed en deze worden door de gemeente geplaatst vanuit de wijk: Achter de Poort” naar het centrum van de stad. Bedoeling is om ieder jaar dit bloemenlint uit te breiden vanuit de overige wijken naar het centrum.

Piet Huitema heeft als penningmeester van onze imkervereniging, hiervoor 370,00 euro toegezegd gekregen van het NL Doet fonds. De gemeente wil in totaal, 5000 euro financieren voor dit 5 jarig project.

Maar: we hebben nog wel helpende handen nodig natuurlijk! We zoeken nog enkele mensen die op 10 maart willen helpen met de organisatie. Wie kan en wil helpen met de begeleiding van 10 vrijwiligers?
Een mooi promotie-moment voor onze imkervereniging en de zorg voor de biodiversiteit immers?

Zie voor overige info op de site van NL Doet.

Graag hoor ik je reactie,

Vriendelijke groet,

Ria Beltman (h.c.m.beltman@xs4all.nl / 06 33 31 50 50