Regioactiviteit: Bijenproductenkeuring en lezing Hennie Kroese

Beste leden,

Maandagavond 19 oktober organiseert Imkersvereniging Nijmegen en Omstreken een bijenproductenkeuring in wijkcentrum De Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272, 6532 AD Nijmegen. Deze avond staat ook open voor imkers uit de regio Rivierengebied en vereniging Oost-Betuwe en Oeffelt.

Aanleveren honing/bijenproducten en koffiedrinken van 19.30 uur tot 20.00 uur.

Terwijl de keurmeesters hun werk doen kan men luisteren naar een lezing door Hennie Kroese met als thema: “Koninginneteelt volgens de methode Hennie Kroese”. Start lezing 20.00 uur. Einde lezing rond 22.00 uur. Daarna kan men zijn bijenproducten weer ophalen met als het goed is de nodige certificaten. Meedoen is echter belangrijker dan winnen!!
Lezing en deelname keuring is gratis.

Met vriendelijke groet, Joseph Wellen (secretaris) 06-38697099 of josephwellen@gmail.com

Ik zou het op prijs stellen een mailtje terug te krijgen als men met bijenproducten komt. Daar kunnen we dan rekening mee houden met het aantal keurmeesters.

Lees ook het keuringsregelement en de inleveringsvoorwaarden:

Inleveringsvoorwaarden honing en andere bijenproducten

Keuringsreglement 2015 van de NCvB