Uitnodiging sprekersavond: Vlinders

VlinderstichtingBeste leden,

De presentatie wordt die avond verzorgd door Kars Veling van De Vlinderstichting.

Kars Veling neemt ons dan mee in de wereld van vlinders en libellen.
Van dichtbij wordt voor ons dan zichtbaar wat er zoal rondvliegt in bijvoorbeeld onze tuin. En misschien wordt het dan ook duidelijk hoe bijzonder het is dat die vlinder of libellen uw tuin bezoekt. Want net als met de bijen gaat het niet altijd even goed met de vlinders en libellen in ons land.
En om daar verbetering in aan te brengen werkt De Vlinderstichting samen met de NBV aan een kleurrijker Nederland.

Met steun van de Postcodeloterij legt De Vlinderstichting de komende jaren bloemrijke plekken, idylles aan. Voor mensen om van te genieten en voor vlinders en bijen om beter te kunnen overleven.

Vlinders en bloemen, daar wordt iedereen blij van. Vlinders en bijen hebben bloemen nodig. Om nectar te kunnen vinden en daarmee te overleven. Helaas hebben vlinders en bijen het moeilijk omdat er nog zo weinig bloemrijke plekken zijn. Dankzij Idylle komt hier verandering in. Samen met de bijenhoudersvereniging (NBV) zorgt De Vlinderstichting de komende jaren met Idylles voor meer kleur in het landschap. Grote bloemrijke plekken in de stad, het buitengebied of langs sloten of wegen. Heerlijke plekken om te wandelen en te genieten. Idylles worden aangelegd met vrijwilligers, terreinbeheerders en omwonenden. Ook gemeenten, boeren en bedrijven haken aan en krijgen ondersteuning.

Het belooft wederom een interessante avond te worden die u zeker niet mag missen.
In de wetenschap dat vlinders tot ieders verbeelding spreken is dit tevens een mooie gelegenheid om uw partner mee te brengen. Vanaf 20:00hr is de grote zaal voor u gereserveerd in het Gebouw “Ons Huis” Herman Kuijkstraat 11
, 4191 AH Geldermalsen

Door werkzaamheden is er sprake van wat verkeersomleidingen in Geldermalsen hou daar gaarne vooraf rekening mee.

2 comments to Uitnodiging sprekersavond: Vlinders