Vrijwilligers gezocht voor NLdoet klus

Hallo allemaal,

Net zoals afgelopen twee jaar hebben we ook voor aankomend jaar bij het Oranjefonds een vrijwilligersklus aangemeld. Afgelopen twee jaar hebben we de bijenstal op De Meent onder handen genomen en is het grootste bijenhotel van Gelderland tot stand gekomen. Hier het verslag van 2015 en hier van 2014.

Het aankomende jaar willen we op 12 maart 2016 tussen 10:00 en 15:00 uur een bijenhotel gaan bouwen bij de stadsboerderij Caetshage in Culemborg. Daar zoeken we nog vrijwilligers voor. Denk daarbij aan familie-uitjes of groepen met vrienden die gezamenlijk iets willen maken op 1 dag. Wij als imkervereniging zullen voor de spullen en de inwendige mens zorgen.

Geef deze informatie verder door binnen jullie kennissenkring en let op mensen die op zoek zijn naar een dagje klussen.

Mensen kunnen zich hier bij NLdoet aanmelden.NLdoet logo 2016 (web)